Η ΑΕΚ πετάει για το Άμστερνταμ όπου αύριο (19/9) θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας κατά την αναχώρηση ήταν αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι η «Ένωση» πάει για να κάνει το παιχνίδι της και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον «Αίαντα».

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου είπε: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ό,τι βγει. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με τα προηγούμενα παιχνίδια, είμαστε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είπα και πριν πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ικανοί να κάνουμε τη ζημιά εκεί μέσα και για αυτό ακριβώς πηγαίνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Γκίνη, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνα, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Γιούση, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλο, Γιαννιώτας, Κλωναρίδη, Πόνσε, Γιακουμάκη.