Η Skoda ενισχύει τη γκάμα των εκδόσεων της Fabia, με την Fabia i-con, μια ιδιαίτερα πλούσια σε εξοπλισμό τεχνολογίας έκδοση, στην οποία ξεχωρίζει το ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που αναβαθμίζει πλήρως το εσωτερικό του μοντέλου, με την άνεση και τις ευκολίες που προσφέρει.

Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1.0 MPI 75PS, που προάγει την οικονομία καυσίμου.

Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει Multimedia σύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Και πληθώρα λειτουργιών, όπως το Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό menu η κάμερα οπισθοπορείας, η δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android, η δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play store, υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή SD κάρτα, Ενσωματωμένο Bluetooth v4.0 κ.α.

Η οθόνη έχει ανάλυση 1024×600 (HD), με καρδιά του συστήματος Multimedia έναν τετραπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή της INTEL.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η Fabia i-con, ενδεικτικά, εκτός άλλων διαθέτει προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα για έλεγχο της ευστάθειας, της πέδησης και της δυναμικής λειτουργίας, όλους τους κλασικούς αερόσακους συμπεριλαμβανομένου τύπου κουρτίνας για την προστασία της κεφαλής, με αυτόν του συνοδηγού να προσφέρει δυνατότητα απενεργοποίησης, Κ.Α.

Η SKODA Fabia i-con κοστίζει από 10.780 € και μπορεί να αποκτηθεί πολύ εύκολα χάρη στο SKODA Clever Plan, με 119 €/μήνα, με 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.