Ο Αργύρης Καμπετσής που από χτες είναι στην Αθήνα, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψεις συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.
Ο 19χρονος σέντερ φορ βρίσκεται στην Ελλάδα αφού ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το ΟΚ της Ντόρτμουντ και ο παίκτης πείστηκε από το συμβόλαιο που του δίνει η ομάδα.
Ο Καμπετσής πέρασε τα ιατρικά και βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα είναι τέτοιο το επίπεδο ετοιμότητάς του, με τον Γιώργο Δώνη να προσανατολίζεται να τον περιλάβει στην αποστολή για το πρώτο ματς της σεζόν στη Superleague, στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, την Κυριακή (26/8).
- Αναφορές ότι σκοτώθηκαν ο υπουργός Άμυνας του Ιράν και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης
- Ανάλυση του BBC για την επίθεση στην Τεχεράνη: Μια επικίνδυνη στιγμή, αλλά ΗΠΑ και Ισραήλ βλέπουν μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με μουστάκι εμφανίστηκε στα μπουζούκια μετά την επέμβαση στη χολή






