Το παιχνίδι με την Βίντι απέχει μόλις τρεις μέρες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρά στην κατάστρωση των τελικών πλάνων του για το μεγάλο ματς. Σε αυτά, ξεχωριστή σημασία έχει η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου, που αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα. Χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμα ξεκάθαρο το πώς θα αποφασίσει να τον αξιοποιήσει ο Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δύο πλάνα στο μυαλό του για τον Μάνταλο, με την τελική του επιλογή, να διαμορφώνει ανάλογα και την ενδεκάδα.

Αρχικά υπάρχει η σκέψη ο Μάνταλος να αγωνιστεί αριστερά, με έναν εκ των Μπακασέτα, Γκάλο, απέναντι. Κάτι που αν συμβεί θα διατηρήσει στο πλευρό του Λιβάγια τον Κλωναρίδη. Ωστόσο ο Ουζουνίδης σκέφτεται και ένα διαφορετικό σχήμα, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτή, πίσω από τον φορ. Να βρεθεί δηλαδή ο αρχηγός της ΑΕΚ στην «πλάτη» του Λιβάγια με τους Μπακασέτα, Γκάλο στα άκρα και τον Κλωναρίδη σε αυτό το σενάριο στον πάγκο.

Οι τελικές αποφάσεις του Ουζουνίδη αναμένεται να παρθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, όταν και θα γίνει σαφές το πώς σκέφτεται να προσεγγίσει τον αγώνα με την Βίντι. Το βέβαιο είναι πως το πλάνο της ΑΕΚ, θα κριθεί εν πολλοίς από την παρουσία του Μάνταλου στο γήπεδο. Μιας και ο αρχηγός της Ένωσης δείχνει πως θα αποτελέσει τον «ρυθμιστή» της ενδεκάδας αλλά και της συνολικής τακτικής του Δικεφάλου.