Μία καρδιά, σχηματισμένη από κεριά, και στο κέντρο της η ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, στήθηκαν κοντά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, την στιγμή που η βουβή διαμαρτυρία… ηχούσε στο Πανελλήνιο.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη, μέσω των social media, εκφράζοντας «Μια Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά», όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, προκειμένου ν’ αποτίνει φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις 21.00 στην πλατεία Συντάγματος, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τη Βουλή, «τιμώντας σιωπηλά» τους νεκρούς από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ελάτε να φωτίσουμε όλοι μαζί τον ουρανό, είχε γράψει ο 39χρονος μπασκετμπολίστας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής… Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα… Να κάτσουμε απλά σιωπηλά… Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz… Σας ευχαριστώ», ανέφερε το μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.