Ιδανικό σενάριο –μέσω Κίνας –για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Μάρκους Ντένμον είναι έτοιμος να μετακομίσει εκεί (αναμένεται να πάρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμύρια δολάρια από τους Zhejiang Golden Bulls) και έτσι οι πρωταθλητές εξοικονομούν χρήματα και θα κινηθούν για ποιοτικό «τεσσάρι» από το πάνω ράφι.

Ο Ντένμον (του οποίου οι Πράσινοι είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο) θα δημιουργούσε ένα… συνωστισμό στα γκαρντ, στη θέση 2 καθώς αποκτήθηκε και ο Κιθ Λάνγκφορντ ενώ υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Νίκος Παππάς.

Αντίθετα, τώρα ο Παναθηναϊκός, που κρατάει τα δικαιώματα του Ντένμον και για το 2019-20, θα κινηθεί να καλύψει την απώλεια του Κρίς Σίνγκλετον με ισάξιο παίκτη ενώ θα κρατήσει και τον Ματ Λοτζέσκι (για ενίσχυση στις θέσεις μεταξύ 2-3) κάτι που ήταν επιθυμία του Τσάβι Πασκουάλ.

Συμπαράσταση

Ο Ερυθρός Αστέρας φρόντισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Σούντουβα, στη μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βελιγραδίου ανέβασε το εξής μήνυμα στο Τwitter γραμμένο στα ελληνικά: «Ο αγώνας ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι στο πλευρό του ελληνικού λαού».

Το δικό του μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό, για την τραγωδία στην Αττική, έστειλε και ο πιλότος της F1 Λιούις Χάμιλτον. Ο βρετανός πιλότος έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την τραγική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας: «Μόλις τώρα είδα τα νέα. Είμαι τόσο λυπημένος να διαβάζω κάτι τέτοιο, στέλνω τις προσευχές μου στην Ελλάδα και όλες τις οικογένειες εκεί. Τόσο όμορφο μέρος».

Παντού υπάρχει ο Γιάννης

Οποια πέτρα κι αν σηκώσει κάποιος απανταχού των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και ολόκληρου του κόσμου, θα βρει από κάτω έναν Γιάννη να του χαμογελάει!

Η τελευταία πριν από την επόμενη απόδειξη της παλλαϊκής αποδοχής και της δημοτικότητας του Αντετοκούνμπο προκύπτει από το γεγονός ότι η ιστοσελίδα Bleacher Report τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πενήντα προσωπικότητες που ακούν τη μεγαλύτερη επιρροή στο αμερικανικό αθλητικό γίγνεσθαι. Πέρα από το ταλέντο και τις δεξιότητές του, στην επιλογή του έλληνα φόργουορντ εκτιμήθηκαν επίσης ο πολύ συμπαθητικός χαρακτήρας του και το γεγονός ότι είναι ένα παιδί μεταναστών που βρήκε τον δρόμο του και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νεολαία.

Και εις ανώτερα, λοιπόν!

Νέα «σενάρια» για Κόντε

Το όνομα του ισπανού επιθετικού του ΠΑΣ Πέδρο Κόντε έκανε ξανά την… εμφάνισή του στο μεταγραφικό προσκήνιο. Οι πληροφορίες θέλουν τον Κόντε να μπαίνει ξανά στο κάδρο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο έκπληξης. Για να δούμε. Ενας φίλος που μένει δίπλα στη λίμνη θεωρεί πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτη εξελίξεις στην υπόθεση του ισπανού σέντερ φορ.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Βράνιες

Ο Ογκνιέν Βράνιες μπορεί να άφησε την Ελλάδα και την ΑΕΚ για το Βέλγιο και την Αντερλεχτ, όμως το μυαλό και η καρδιά του παραμένουν εδώ. Οπως φάνηκε και από το συγκλονιστικό μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε προς τους Ελληνες από τα social media λόγω των φονικών πυρκαγιών. «Την συμπαράστασή μου στον ελληνικό λαό για το δράμα που περνάει και κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων!!! Ξέρω τι είναι να χάνεις το σπίτι σου και αγαπημένους σου ανθρώπους!», ανέφερε ο Βράνιες, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στη χώρα μας για τα όσα περνά τα τελευταία 24ωρα.