Η Μπαρτσελόνα… έκλεψε από τη Ρόμα τον βραζιλιάνο επιθετικό Μάλκομ! Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε προχθές το βράδυ ότι συμφώνησε τόσο με την Μπορντό όσο και με τον ποδοφαιριστή. Ομως, χθες όλα άλλαξαν και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτησή του!

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος θα περάσει σήμερα από ιατρικά τεστ στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συναντήσει την αποστολή της Μπαρτσελόνα. Ο Μάλκομ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο ενώ το κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 42 εκατ. ευρώ.

Η Ρόμα πάντως ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του τερματοφύλακα της Εθνικής Σουηδίας Ρόμπι Ολσεν (έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ). Η ιταλική ομάδα θα δώσει στην Κοπεγχάγη 12 εκατ. ευρώ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να περιμένουν τον Τιμπό Κουρτουά, με τον βέλγο τερματοφύλακα να ξεκουράζεται στην Τενερίφη και να περιμένει ενημέρωση. Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο για να πει το ΟΚ η Τσέλσι πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Η Λέστερ δεν συζητεί να δώσει τον Κάσπερ Σμάιχελ, κατά συνέπεια η Τσέλσι στρέφεται τώρα στον Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ, ενώ στη λίστα είναι και οι Ντοναρούμα, Τσεχ.