Εκλεισε τον Μάιο τα 70 του χρόνια, πόσο γρήγορα άραγε πέρασε ο καιρός από την εποχή του When the Smoke is going down, και όλοι οι θρύλοι του παλιού ροκ και κλασσικού heavy metal του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν. Από τον Steve Harris των Iron Maiden και τον John Bon Jovi, μέχρι τον Axl Rose από τους Guns and Roses, τους Kiss, τους AC/DC, τους Deaf Lepard, και δεν συμμαζεύεται.

O Κλάους Μέιν, η ψηχή των θρυλικών Scorpions, βρίσκεται ακόμη μία φορά στην Αθήνα για ένα μεγάλο σόου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Και σίγουρα η χαρακτηριστική φωνή του, που λίγο έλειψε να την χάσει στις αρχές της δεκαετίας του 1980, θα διαχυθεί στο Στάδιο κάτω από τον Αρδηττό, ερμηνεύοντας μπαλάντες που όμοιές τους κανένα άλλο ροκ συγκρότητα δεν μπόρεσε να συνθέσει.

Όμως σε αυτή την ηλικία, όπως είχε πει και ο ίδιος πριν λίγο καιρό θες να τραγουδήσεις όπως παλιά αλλά δεν μπορείς. Θες να τραγουδήσεις το Blackout ή το Big City Nights όπως ήταν στην αρχική τους εκτέλεση αλλά δεν βγαίνει τόσο εύκολα για αυτό «και κάποια από αυτά τα κομμάτια τα λέμε διαφορετικά. Ομως η ενέργεια που έχουμε είναι εκεί, πάνω στη σκηνή, δεν μας έχει εγκαταλείψει, απλά δεν γίνεται πλέον να κάνουμε σόου τριών ωρών, όπως παλιά, με την ίδια ένταση και πάθος που είχαμε στο παρελθόν».

Ομως το Στάδιο είναι τόπος ξεχωριστός, το είπε ο Κλάους Μέιν όταν ήρθε στην Ελλάδα, είχε δει και άλλες φορές αυτόν τον χώρο όταν ήταν στην Αθήνα και ήθελε πάντα να παίξει εκεί με τους φίλους του και για του φίλους του. Το Still Loving You είναι ίσως η ωραιότερη ροκ μπαλάντα, το τραγούδι εκείνο που ερμηνευόμενο από την αισθαντική φωνή του Κλάους, διασκορπίζει ρίγη στον κόσμο, που τους κάνει όλους να ανάψουν έναν αναπτήρα και να σηκώσουν το χέρι ψηλά, και τώρα η Αθήνα περιμένει από τον γερόλυκο της ροκ να τραγουδήσει ίσως για τελευταία φορά στην ελληνική πρωτεύουσα, τη φοβερή μπαλάντα, καλύτερα από ποτέ.