Την ώρα που ναυαγεί οριστικά για την ΑΕΚ η προοπτική δανεισμού του αργεντινού σέντερ φορ της Ρόμα Εζεκίελ Πόνσε (καταλήγει στη Σαμπντόρια) είναι σε εξέλιξη το πόκερ για την ενίσχυση στις θέσεις του κεντρικού χαφ και του εξτρέμ.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ενωση βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την Παλέρμο για την απόκτηση του Μάτο Γιάγιαλο. Για τον διεθνή Βόσνιο πάντως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Τουλούζ. Το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού μέσου (στον οποίο φέρεται να έκαναν «ψηστήρι» οι Ογκνιεν Βράνιες και Ντούσαν Μπάγεβιτς) εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και η ΑΕΚ προσπαθεί να επιτύχει το deal με τους Ιταλούς. Διαπραγμάτευση όμως προϋποθέτει και η απόκτηση του Φίλιπ Μάλμπασιτς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Τενερίφη (37 συμμετοχές, 9 γκολ στη Σεγκούντα Ντιβισιόν), η οποία όμως εμφανίζεται πρόθυμη να τον πουλήσει –λόγω οικονομικής στενότητας –με ένα ποσό κοντά στα 600.000 ευρώ. Σημειωτέον, ο παίκτης βρισκόταν στη μεταγραφική ατζέντα του Μαρίνου Ουζουνίδη από τότε που ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό, ενώ τον γνωρίζει και ο αθλητικός διευθυντής Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Φήμες για Κρκιτς

Για την επιθετική γραμμή της Ενωσης τα αγγλικά ΜΜΕ εμφανίζουν ως υποψήφιο και τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα Μπόγιαν Κρκιτς. Ο 27χρονος επιθετικός (15 συμμετοχές, 1 γκολ την τελευταία σεζόν με την Αλαβές) ανήκει στη Στόουκ Σίτι και εμφανίζονται ακόμη ως μνηστήρες η Φενέρμπαχτσε, η Νις και η Θέλτα.

Εν τω μεταξύ η περίοδος ανανέωσης καρτών διαρκείας έκλεισε χθες με ρεκόρ 5ετίας, καθώς διατήρησαν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ 7.500 κάτοχοι. Κι ας μη δελεάστηκαν από κάποια ηχηρή μεταγραφή.