Με χαρωπή διάθεση αρχίζει η νέα εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα τετραγωνίζεται με τον Δία στον Σκορπιό και η αισιοδοξία κυριαρχεί και το κέφι μας παρασύρει. Αδράξτε την ευκαιρία για να απολαύσετε την ημέρα ωστόσο έχετε και λίγο το νου σας όταν έχετε απέναντι κάποιους που δεν γνωρίζετε καλά καθώς υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία συνήθως δεν τηρούνται.

Οσο για το ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο; Κυρίως επηρεάζονται οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι οι οποίοι καλό είναι να παραμείνουν… εκλεκτικοί, ενώ Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι να θυμάστε ότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και στο κλείσιμο της ημέρας θα είστε οι πλέον κερδισμένοι.

Κατά τα λοιπά: Κριέ μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες πριν εξετάσεις καλά τους όρους. Και αύριο μέρα είναι…

Ταύρε η ένταση στην εργασία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Φθάνοντας στο σπίτι φρόντισε να αφήσεις εκτός την ένταση, και όλα θα πάνε καλύτερα.

Δίδυμε αν οργανωθείς καλύτερα κάποια στιγμή θα κάνεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι. Για αρχή ολοκλήρωσε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσεις στη μέση.

Καρκίνε προσφέρεις τα πάντα σε εκείνους που θεωρείς δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο έχε λίγο το νου σου, γιατί υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι όπως διαπίστωσες τελευταία είναι λιγότερο δοτικοί από εσένα.

Λέοντα είσαι ο… βασιλιάς μην το ξεχνάς και φέρσου ανάλογα. Στην τελική σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους… θα δείξει!

Παρθένε οι ιδέες σου δεν εισακούονται και σήμερα, ωστόσο ξέρεις ότι στηρίζονται σε σωστές βάσεις, οπότε φρόντισε να τις τελειοποιήσεις.

Ζυγέ είσαι ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου, οπότε σταμάτα τα μισόλογα και φρόντισε σταδιακά να διευθετήσεις τις διάφορες εκκρεμότητες που σε ταλανίζουν σε εργασία και προσωπική ζωή.

Σκορπιέ η ημέρα απέκτησε… χρώμα, οπότε φρόντισε να απολαύσεις αυτά που σου φέρνει.

Τοξότη η ψυχραιμία είναι το «κλειδί» για όλα, οπότε μην σπας τζάμπα τα νεύρα σου, χαλάρωσε και αύριο θα τα κάνεις όλα καλύτερα.

Αιγόκερε είσαι ο άνθρωπος που απευθύνονται οι συνάδελφοι όταν σκουραίνουν τα πράγματα για εκείνους, ωστόσο μη φορτώνεσαι και τις δραστηριότητες άλλων επειδή δεν έχουν μάθει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Υδροχόε να θυμάσαι ότι η θέληση είναι κινητήρια δύναμη για την επιτυχία του εκάστοτε στόχου σου, όμως δεν φτάνει, χρειάζονται και άλλες θυσίες. Θα τις κάνεις;

Ιχθύ δεν φταίνε… μόνο τα άστρα για όσα μας συμβαίνουν, πάντοτε βάζουμε και εμείς το χεράκι μας, με τις αποφάσεις που παίρνουμε, μικρές και μεγαλύτερες, οπότε σκέψου δυο φορές ότι κάνεις.