Πράξη έκανε την απόφαση της σύσκεψης της Τρίτης για τα μεταγραφικά ο Ιβάν Σαββίδης, με τους ανθρώπους των κυπελλούχων Ελλάδας να κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Στον σουηδό μέσο, που αρχικά είχαν προταθεί 3,6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων, προτάθηκε χθες ποσό που –μαζί με τα πριμ –θα ξεπεράσει τα 5.000.000 ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα (3 χρόνια), δηλαδή σε περίπτωση που πει το ναι θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην ιστορία, αφού οι αποδοχές του θα ξεπεράσουν ακόμα και αυτές του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Από την άλλη πλευρά ο Βέρνμπλουμ δεν έχει απαντήσει ακόμα, όχι τόσο γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά, αλλά διότι παράλληλα προσπαθεί να μάθει όλο και περισσότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως για την ανταγωνιστικότητά του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον ενημερώνουν καθημερινά και περιμένουν πλέον την τελική του απόφαση, αλλιώς θα στραφούν σε άλλους στόχους.

«Δεν ήρθα τυχαία»

Ο Εβγέν Χατσερίδης στο μεταξύ βρέθηκε στην Τούμπα και μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του καναλιού της νέας του ομάδας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλήτρια και αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος, να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μάχεται για να πετύχει τους στόχους της, που είναι η Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο στόχος μου είναι να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία στον ΠΑΟΚ» είπε ο ομογενής από την Ουκρανία.