Κάποιοι το λένε κοινωνική κριτική, άλλοι ανταλλαγή πληροφοριών, ορισμένοι κατινιά. Αναφερόμαστε στο κουτσομπολιό που ορισμένοι το εξασκούν με πάθος, επηρεαζόμενοι και από το ζώδιό τους. Οι πέντε πιο κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου είναι οι εξής:

Ο Ταύρος είναι από τους μεγάλους κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου. Γι αυτόν η κριτική της ζωής των άλλων είναι αναγκαία αν και ορισμένες φορές προτιμάει να τα λέει κατάμουτρα για να γίνεται και το σχετικό πανηγύρι, μιας και του αρέσει να βάζει φιτιλιές.

Ο Δίδυμος λόγω του Ερμή έχει αναγάγει σε τέχνη τον κοινωνικό σχολιασμό, προσθέτοντας κατά την αναμετάδοση, έξυπνα σχόλια και λεπτομέρειες, που κάνουν τη διήγηση απολαυστική.

Ο Λέων υποτίθεται ότι δεν ασχολείται με τους υπόλοιπους ανθρώπους και δεν ενδίδει συχνά στην κατινιά, κι όμως πλανάστε πλάνην οικτράν, δεδομένου ότι του αρέσει να χώνει τη μύτη του στις υποθέσεις των άλλων, κυρίως για να τους υποτιμήσει και να αναδείξει την ανωτερότητά του.

Ο Τοξότης με κυβερνήτη τον Δία δεν αφήνει ασχολίαστα όσα συμβαίνουν γύρω του, ωστόσο, είναι κουτσομπόλης με την καλή έννοια, ο οποίος θα μεταφέρει την όποια ιστορία χωρίς ονόματα, ενώ θα μετατρέψει σε ανέκδοτα τα πιο ενοχλητικά κουτσομπολιά.

Ο Αιγόκερως σου δίνει την εντύπωση ότι δεν κουτσομπολεύει ωστόσο όταν το κάνει θα μεταφέρει κάθε πληροφορία για το εκάστοτε πρόσωπο που βρίσκεται στο στόχαστρο με κάθε λεπτομέρεια, αφού θα έχει μάθει τα πάντα από πρώτο χέρι.