Το θέμα του Γιώργου Δώνη αναμένεται να καθυστερήσει λίγες μέρες ακόμα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πάντως να μην εκφράζουν ανησυχία. Οπως αναφέρουν πηγές από το Τριφύλλι, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για κάποια ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος, ωστόσο εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι μέχρι σήμερα θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα.

Αν πάντως δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Διότι και άλλες φορές από τον Παναθηναϊκό άλλα διαρρέουν και άλλα τελικά συμβαίνουν, ενώ από το περιβάλλον του Δώνη τηρούν σιγήν ιχθύος τις τελευταίες μέρες περιμένοντας να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός τρέχει τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις, με κυριότερη όλων αυτή του Εργκους Κάτσε. Η έλευση του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βάλει σε μια σειρά όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ και μέσα σε αυτά είναι και το ζήτημα του αλβανού χαφ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και λίγες μέρες νέα πρόταση δανεισμού του, με σαφώς πιο βελτιωμένους όρους από την πρώτη απόπειρα.

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι άλλο χειροπιαστό για τον Κάτσε, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσέσκου και παράλληλα έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στα πράσινα. Αλλωστε, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στα «ΝΕΑ» μίλησε με νοσταλγία για τις ημέρες που πέρασε στον Παναθηναϊκό και με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη που τον ανέδειξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεσή του είναι πια στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να τελειώσει θετικά το επόμενο διήμερο και να ανακοινωθεί μαζί με τον Δώνη.

Ερχεται εκ νέου ο Ταϊλανδός

Πιθανότατα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ξανά ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Και θα συνοδεύεται και πάλι από τον γιο του και ίσως και τον Αβραάμ Γκραντ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ταϊλανδό και την ομάδα που εκπροσωπεί να είναι έτοιμοι πλέον να περάσουν στο επόμενο βήμα και να καταθέσουν τα χρήματα που έχουν πει, ώστε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και από εκεί και πέρα να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της.