Το θέμα της απόκτησης του Πόντους Βέρνμπλουμ είναι αυτό που κυριαρχεί στη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο του Βορρά περιμένουν την απάντηση του σουηδού μέσου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει την οριστική προσφορά στον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά ο έμπειρος αμυντικός μέσος δεν έχει ακόμα απαντήσει, θέλοντας προφανώς να κερδίσει χρόνο. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να περιμένει πολύ ακόμα τον παίκτη. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του σουηδού άσου ότι το ζήτημα πρέπει να τελειώσει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Απομένει λοιπόν να φανεί τι στάση θα κρατήσει ο 31χρονος αμυντικός χαφ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Πούκι

Εκτός όμως από την περίπτωση του Βέρνμπλουμ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ασχολείται και με τον φινλανδό επιθετικό Τεέμου Πούκι, έχοντας κάνει επίσημη πρόταση στον παίκτη. Ο διεθνής στράικερ πάντως, που έμεινε ελεύθερος από την Μπρόντμπι, έχει δεχθεί και άλλες προτάσεις αλλά δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Είναι σίγουρο ότι στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να έχουν κλείσει το μέτωπο με τον έμπειρο επιθετικό αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική, καθώς ο Πούκι δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του.

Επιστρέφει ο Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι παρών στην προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Ενρίκε έχει ξεκινήσει το ψάξιμο για να βρει σπίτι, καθώς είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έμενε στην Καραμπάχ. Ο Λατινοαμερικάνος είχε ενημερώσει άλλωστε τους ιθύνοντες της Καραμπάχ ότι επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πώληση του Ουάρντα, πιθανότατα μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.