Nέα αυτοκτονία στα Χανιά έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Κρήτη. Ο 17χρονος μαθητής έστρεψε νωρίς το πρωί μια καραμπίνα στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Το τραγικό συμβάν έγινε στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 17χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή ενώ κλήθηκαν και ψυχολόγοι, προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένεια να διαχειριστεί το τραγικό περιστατικό.

Στο σπίτι αναμένεται και ιατροδικαστής που θα ρίξει περισσότερο φως στην οικογενειακή τραγωδία. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του ανήλικου αυτόχειρα.

Όλα αυτά 4 μέρες μετά την αυτοκτονία στην περιοχή της Μαλάξας. Εκεί το νήμα της ζωής του έκοψε ένας νεαρός άντρας που κρεμάστηκε σε ορεινό σημείο της περιοχής.

Ο αυτόχειρας απαγχονίστηκε βάζοντας τέλος στη ζωή τους για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το άψυχο σώμα του αυτόχειρα βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε προχωρήσει στην αυτοκτονία σε παρελθόντα χρόνο και όχι τότε.

Πηγή: cretalive.gr