O Billy Zane, o σπουδαίος χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του “κακού” στον Τιτανικό, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, κάνοντας τις βουτιές του και βλέποντας καλούς του φίλους.

Ο γνωστός ηθοποιός ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του, από τις βόλτες του με ελικόπτερο αλλά και από το δείπνομε καλούς του φίλους, όπως η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια μόδας Caroline De Souza και ο σύζυγός της, Βασίλης Χήτος – γνωστός και ως Μr. Zagori – ο κινηματογραφικός παραγωγός John Kagioulis και ο Κύπριος επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το βασικό. Οτι ο Zane έχει ελληνικό αίμα.Αν έμενε στην Ελλάδα, το επίθετο του θα ήταν Τζανετάκης. Όμως οι παππούδες του μετανάστευσαν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και αμερικανοποίησαν το όνομα σε Ζέιν.

Οι ρίζες του διάσημου ηθοποιού είναι από την Μάνη και την Χίο.

Η πιο γνωστή ταινία στην οποία εμφανίστηκε είναι ο Τιτανικός αλλά έχει κάνει και καριέρα στην τηλεόραση σε σήριαλ όπως το Twin Peaks αλλά και την μεταφορά της Κλεοπάτρας στην μικρή οθόνη, όπου έκανε τον Μάρκο Αντόνιο.

Γεννήθηκε το 1966 στο Σικάγο και αγάπησε την ηθοποιία από νεαρή ηλικία καθώς και οι δύο γονείς του, την είχαν σαν χόμπι. Η πρώτη του εμφάνιση την δεκαετία του 1980 ήταν στο φιλμ Back to the Future.