Έχει μακριά σκούρα μαλλιά, φορά μαύρη μάσκα που κρύβει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ρούχα της καλύπτουν ολόκληρο το σώμα αλλά δεν δείχνουν διόλου προκλητικά. Είναι η Ms Marvel, η νέα μουσουλμάνα ηρωίδα της Marvel, η οποία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στο σύμπαν των κόμικ της διάσημης εταιρίας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρίας Κέβιβ Φέιτζ, σε συνέντευξή του στο BBC, «Η Ms Marvel, η μουσουλμάνα ηρωίδα που εμπνευστήκαμε από την Captain Marvel, είναι οπωσδήποτε στα άμεσα σχέδιά μας.

Ο ισχυρός άνδρας του κολοσσού των κόμικ δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες από την λεπτομέρεια πως η συγκεκριμένη ηρωίδα θα κάνει το ντεμπούτο της στην ταινία «Captain Marvel» με πρωταγωνιστή τον Μπρι Λάρσον που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Στο συγκεκριμένο φιλμ, όπου ο Λάρσον υποδύεται το ρόλο του Κάρολ Ντάνβερς, είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός γυναικείος χαρακτήρας της Marvel κι έφερε αρχικά τον τίτλο «Ms Marvel».

Εκτός των πεδίων δράσης, η ηρωίδα στην καθημερινή της ζωή θα ονομάζεται Καμάλα Καν και φαίνεται πως θα έχει καταγωγή από το Πακιστάν. Αυτή η ταυτότητά της ήταν στα σχέδια της Marvel από το 2014 και αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο μουσουλμανικό χαρακτήρα της εταιρίας που βγαίνει μπροστά κι αποκτά ρόλο πρωταγωνιστή.

Η Marvel έχει την τάση να παρουσιάζει τους νέους της χαρακτήρες, βάζοντάς τους εμβόλιμα σε μεγάλα επιτυχημένα σετ ταινιών, πριν τους αφήσει ν’ ακολουθήσουν τη δική τους πορεία στη σφαίρα των κόμικ.

Το στούντιο την περίοδο αυτή δουλεύει το σίκουελ της ταινίας «Avengers: Infinity War», στο οποίο ο Captain American θα έχει σημαντικό μερίδιο δράσης. Το φιλμ θα κάνει κι αυτό την πρεμιέρα του μέσα στο 2019.