Ο Σαμ Άλαρνταϊς αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον και όλα δείχνουν πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα θα είναι ο «διάδοχος» του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Ο πορτογάλος τεχνικός είχε απασχολήσει την Έβερτον και στην διάρκεια της σεζόν όταν ο Σίλβα βρίσκονταν στον πάγκο της Γουότφορντ. Τα «ζαχαρωτά» μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να προσφέρουν 12 εκατ. ευρώ στις «σφήκες» για να αποδεσμεύσουν τον Πορτογάλο κόουτς, αλλά είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση.

Λίγους μήνες αργότερα η Γουότφορντ αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Μάρκο Σίλβα και τώρα ο «δρόμος» είναι ανοιχτός για την Έβερτον. Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Σαμ Άλαρνταϊς, προσθέτοντας πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι το πρώτο φαβορί να διαδεχθεί τον Big Sam.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δεχθεί κι άλλες προτάσεις ωστόσο επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή είναι να εργαστεί και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ. Γι’ αυτό άλλωστε και είχε απαντήσει αρνητικά στις ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει στην Έβερτον και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει πολύ καλές αποδοχές.