Μετά από το πέρασμά του από τον πάγκο της Αλ Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετακομίζει στη Λευκορωσία.

Ο 57χρονος Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της Ντιναμό Μπρεστ, συλλόγου της Vysshaya Liga, της υψηλότερης λευκορωσικής κατηγορίας, η οποία βρίσκεται την όγδοη θέση της βαθμολογίας έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Μαραντόνα, Στέφανο Τσέτσι, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «Sport-express.ru».

Ο πρώην άσος της Νάπολι, απέρριψε προσφορές από την Τουρκία, το Κουβέιτ και την Αραβία και επέλεξε την Λευκορωσία, χάρη στη φιλία του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Εγώ και ο δικηγόρος του Μαραντόνα (σ.σ. Ματίας Μόρλα) συναντηθήκαμε τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, με εκπροσώπους της Ντιναμό Μπρεστ, στο Ντουμπάι. Ο Μαραντόνα έδωσε τη συγκατάθεσή του», υπογράμμισε ο Τσέτσι.

«Η προσφορά από τη Λευκορωσία ήταν πραγματικά αδύνατον να απορριφθεί, όχι μόνο από οικονομική άποψη αλλά και από αθλητική», παραδέχθηκε το περιβάλλον του Μαραντόνα.

Να σημειωθεί πάντως ότι «Ντιεγκίτο» θα βρεθεί, ούτως ή άλλως, στο ρωσικό έδαφος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ως δημοσιογράφος, αφού θα σχολιάζει τους αγώνες για το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας Telesur.