Οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και οι διαδικασίες για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην πράσινη ΠΑΕ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του Τριφυλλιού. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά την τοποθέτηση που έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μια τοποθέτηση που φανερώνει πολλά για το πλάνο Athens Αlive και την προοπτική που υπάρχει για την υλοποίησή του. Η δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Είναι ξεκάθαρο πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού συνεχίζει τις κινήσεις για το πρότζεκτ που έχει αναλύσει. Και δεν ήταν τυχαία η αναφορά που έκανε για υπογραφή MοU αλλά και για το τελικό στάδιο του όλου εγχειρήματος. Ηταν επίσης σαφής η θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το θέμα των εγκαταστάσεων και τον Βοτανικό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η άποψη Γιαννακόπουλου πως μόνο το Athens alive δίνει λύσεις σε όλα τα τμήματα των Πρασίνων.

Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος της Redstone Μαρκ Αλεξάντερ, ο οποίος υποστήριξε (με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο μάλιστα) πως το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να υφίσταται. Ηταν επίσης χαρακτηριστική η επισήμανση για τις συζητήσεις με την κυβέρνηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Οπως προαναφέραμε, όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα και τι μέλλει γεννέσθαι με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται στο Λονδίνο και επεξεργάζεται τις σημαντικές παραμέτρους της αρχικής συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια τοποθέτηση που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται σημαντική. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δείχνει με τις κινήσεις του πως όχι μόνο παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στις συζητήσεις Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ, αλλά τρέχει παράλληλα και το δικό του πλάνο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, καθώς κρίνεται το μέλλον του Παναθηναϊκού.