Σε συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων πραγματοποίησαν την Τετάρτη μέλη της κίνησης υπεράσπισης κοινωνικών αγαθών, αλληλέγγυοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, φοιτητές κ.ά. στο κέντρο της Πάτρας. 

Οι διαδηλωτές συγκεκντρώθηκαν έξω από κτίρια που στεγάζονται τρία συμβολαιογραφεία, στις οδούς Βότση και Κανάρη, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Από την πλευρά της, η αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία.

Τελικά, οι κινητοποιήσεις στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν με πορεία προς την πλατεία Γεωργίου.

Διαμαρτυρία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, από μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Αριστοτέλους και κινήθηκαν προς το συμβολαιογραφικό γραφείο, επί της Τσιμισκή στο ύψος της Ίωνος Δραγούμη, κρατώντας πανό. Φτάνοντας, φώναξαν συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπως υποστηρίζουν, «για ακίνητα σχετικά χαμηλής αξίας για χρέη προς τράπεζες και για αυτούς που αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα για χρέη προς το δημόσιο» και στη συνέχεια αποχώρησαν.