Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στη Φιλαδέλφεια και το Κλίβελαντ. Το τελικό 132-130 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά όχι και την… έκβαση. Οι Sixers έδειχναν ότι θα κάνουν υγιεινό περίπατο απέναντι στους Cavs, αλλά η διαφορά των 30 πόντων που είχαν πάρει… εξατμίστηκε!

Μοιραίος για τους ηττημένους ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ του Κλίβελαντ μπορεί να σημείωσε 44 πόντους με 11 ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ, αλλά έχασε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Με το σκορ να είναι 132-129 και χρόνο 1,9″ για τη λήξη ο Λεμπρόν κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων. Ευστόχησε στην πρώτη βολή, αλλά έχασε τη δεύτερη και στη συνέχεια την τρίτη, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι γηπεδούχοι και να πετύχουν την 13η σερί τους νίκη.

Η Φιλαδέλφεια πλέον, πέρασε στην 3η θέση με ρεκόρ 49-30 κι άφησε στην 4η τους Cavs με 49-31.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που σημείωσε 22 πόντους, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, η Ατλάντα επικράτησε εκτός έδρας με 103-97 των Ουίζαρντς.

Ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ οι Τίμπεργουλβς που νίκησαν τους Λέικερς εκτός έδρας με 113-96. Η Μινεσότα είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τζεφ Τιγκ με 25 πόντους και 8 ασίστ και με αυτή τη νίκη παραμένουν στην 8η θέση της δυτικής περιφέρειας.