Δεν άλλαξε η απόφαση για την τύχη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο επί της ουσίας έμεινε πιστό στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Σαν να λέμε: Το ματς της Τούμπας στον Ολυμπιακό με 3-0, αλλά καμία αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ (του είχε επιβληθεί -3 πρωτόδικα από το Μονομελές Πειθαρχικό της ΕΠΟ) στον οποίο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Δηλαδή και σε τρίτο βαθμό, οι δικαστές δέχονται ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπαίτιος για τη μη διεξαγωγή του ματς (εξού και ο μηδενισμός του) αλλά ταυτόχρονα ότι δεν είναι και… υπαίτιος, εξού και το γεγονός ότι δεν τον τιμώρησαν με το -3! Κάπως έτσι η βαθμολογία έμεινε αμετάβλητη και μετά από αυτή τη δίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει 52 και ο Ολυμπιακός (που του έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί για όσα έγιναν μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ) είναι στους 50. Εκκρεμούν όμως οι ποινές για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αλλά και η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Τα αγωνιστικά

Στο μεταξύ η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (Σάββατο, 19:30) συνεχίστηκε χθες στον Ρέντη με τον Οσκαρ Γκαρσία να μην έχει – ακόμη – όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του. Το πρωί στον Ρέντη ήταν μόνο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το απόγευμα γύρισαν και Ελληνες (Φορτούνης, Ταχτσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βέργος). Ουσιαστικά σήμερα θα γίνει η πρώτη κανονική προπόνηση της εβδομάδας παρουσία όλων.