Την στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τους Αρκάδες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο τεχνικός των «πρασίνων» κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό των παικτών, ενώ χαρακτήρiσε ως «βαθμό ψυχολογίας» την ισοπαλία της ομάδας στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

«Βαθμολογικά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν μας έδωσε πολλά, αλλά ήταν ο τρόπος που ήρθε με τα προβλήματα που έχουμε και με αυτά που αντιμετωπίσαμε μέσα στον αγώνα και γι’ αυτό υπάρχει καλή ψυχολογία από τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια» είπε, αναφερόμενος στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων», και συνέχισε: «Οι αλλαγές έγιναν αναγκαστικά, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν μπορείς να πεις «πάω να μην φάω γκολ». Βγήκε πολύ καλά η αμυντική λειτουργία, δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την επιθετική μας γραμμή. Το θέμα είναι τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθήσουμε».

Για την είσοδο του Μουνιέ στο ματς: «Ήταν δύσκολο να μπει σε ένα ντέρμπι, γιατί έχει διαφορετικά τρεξίματα, γι’ αυτό μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο που και ο αντίπαλος είναι πιο κουρασμένος. Όταν είναι στο 100%, μας βοηθάει πάρα πολύ. Τον αποκτήσαμε γιατί τον υπολογίζαμε για βασικό, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και άλλαξαν κάπως τα πλάνα μας».

Αναφερόμενους στους Γιόχανσον, Ινσούα και Τζανδάρη, επισήμανε: «Ο Γιόχανσον έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και περιμένω και άλλα πράγματα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ινσούα είναι πιο επιθετικό μπακ, πατάει περιοχή περισσότερο από τον Ματίας και μας βοηθά αρκετά. Για τον Φάνη δεν είχα αμφιβολίες, ήμουν σίγουρος για το τι μπορεί να κάνει, μακάρι να είναι καλά και ελπίζω να μην έχει τραυματισμούς, γιατί λόγω αυτών πιστεύω ότι έχει μείνει λίγο πίσω στην καριέρα του».

Σχετικά με την αλλαγή που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στην εικόνα της ομάδας, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα προπονητή. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, που δεν είχαν το μυαλό τους εδώ, λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν. Το καλό είναι ότι η ομάδα είναι εδώ και διεκδικεί κάποιον στόχο. Μπορεί να μην τιμά τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί την πέμπτη θέση, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα».

Για το ματς με τον Αστέρα σχολίασε: «Είναι μια ομάδα που «βολεύεται», όταν παίζει κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και, αν έχουμε την υπομονή και την ψυχραιμία, αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να το δούμε σαν ένα πραγματικό ντέρμπι, γιατί σεβόμαστε την δουλειά που γίνεται».

Στο σημείο εκείνο ζήτησε τη στήριξη των οπαδών: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να βοηθήσει τα παιδιά, γιατί αυτοί είναι που αγωνίζονται. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, στα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί θα μπορούσαν να μην είναι εδώ».