Ο Παναθηναϊκός έχει τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και η συνάντηση της Δευτέρας στη Λάρισα έχει κομβική σημασία, καθώς νέα απώλεια βαθμών θα κάνει ακόμα πιο δυσχερή τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Ετσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε ρόλο… δασκάλου προσπάθησε σε ένα δίωρο παρακολούθησης βίντεο να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά και αυτά που οφείλουν να αποφύγουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οπως ήταν φυσικό, ο Ουζουνίδης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τα ατομικά και ομαδικά λάθη που στοίχισαν την ήττα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

«Δεν παίζουμε μόνο για να… παίζουμε, να αλλάζουμε πάσες και απλώς να κυκλοφορούμε την μπάλα και να διασκεδάζουμε» είπε ο 49χρονος προπονητής. «Παίζουμε για να νικήσουμε και είναι απίστευτα τα λάθη που κάνετε. Είναι κρίμα να μην παίρνετε στο τέλος του ματς αυτό που δικαιούστε».

Ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε επίσης στις χαμένες ευκαιρίες που έχει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι χάνουμε ένα παιχνίδι με τον αντίπαλο να έχει μόλις δυο-τρεις φάσεις, ενώ εμείς σπαταλάμε εύκολα κάθε ευκαιρία και χάνουμε γκολ σε κενή εστία».

Ο τεχνικός των Πρασίνων αναφέρθηκε και στο κομμάτι της άμυνας: «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα και ενώ έχει προηγηθεί σουτ δικό μας έξω από την περιοχή».

Στο μεταξύ, οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα είναι ούτε στη Λάρισα. Η ΠΑΕ ενημερώθηκε για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με την οποία απαγορεύτηκε η μετακίνηση (οργανωμένη και μεμονωμένη).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λοιπόν κάνει τη δική του δουλειά, ενώ την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπαθούν να τρέξουν τα υπόλοιπα ζητήματα. Οι Πράσινοι πήραν απάντηση από την Αλ Αΐν, η οποία υποσχέθηκε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα καταβάλει τα 750.000 ευρώ που αποτελούν την καθυστερημένη δόση του Ιανουαρίου.