Η επιθετική προϊοντική πολιτκή του ομίλου PSA συνεχίζεται τηρώντας το πλάνο που έχει εκπονήσει η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο όμιλος PSA, πρωτοπόρος και κυρίαρχος στην κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου (LAV) στην Ευρώπη, ο στοχεύει στην εδραίωση της ηγετικής του θέσης, δίνοντας νέα διάσταση στη γκάμα των προϊόντων του, και παρουσιάζοντας τρία νέας γενιάς μοντέλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να τονίζουν την έντονη διαφοροποίηση της μάρκας που ανήκει το καθένα.

Τα νέα μοντέλα θα πατάνε σε νέα πλατφόρμα, και θα αποτελέσουν το πρότυπο στην κατηγορία των ‘LAV’, σε τομείς όπως είναι η οικονομία, η ευελιξία, η άνεση αλλά και η ασφάλεια.

Θα φέρουν τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό εξωτερικά, που θα διακρίνεται από τις απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες και τις δυναμικές γραμμές του, με κύριο χαρακτηριστικό το ψηλό και κοντό καπό, που προσφέρει την απαραίτητη νότα στιβαρότητας και ασφάλειας, ενσωματώνοντας παράλληλα και τα στιλιστικά γνωρίσματα της κάθε μάρκας.
Επίσης, θα φέρουν την τελευταία γενιά στον τομέα της τεχνολογίας, τόσο στους κινητήρες όσο και στα συστήματα υποβοήθησης.

Η γκάμα των νέων μοντέλων θα προσφέρει στους πελάτες της κατηγορίας ότι πιο εξελιγμένο διατίθεται σήμερα στην αγορά, από πλευράς ευχαρίστησης, δυνατοτήτων διαμόρφωσης και χωρητικότητας πορτμπαγκάζ.
Κάθε μοντέλο ξεχωρίζει επίσης και για τον εσωτερικό του σχεδιασμό που αντανακλά ξεκάθαρα το στυλ της μάρκας στην οποία ανήκει.

Τα νέα μοντέλα πρόκειται να παρουσιαστούν από τις αντίστοιχες μάρκες, τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από