H Kέρκυρα έφτασε μια ανάσα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Σούπερ Λίγκα, όμως η Ξάνθη στέρησε τη χαρά και συνάμα τους βαθμούς από τους Φαίακες στην εκπνοή του αγώνα που έγινε στα Πηγάδια, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αφήνοντας έτσι την Κέρκυρα στη ζώνη του υποβιβασμού και παίρνοντας παράλληλα έναν βαθμό, που την κρατά στο κυνήγι της 5ης θέσης.

Το παιχνίδι στα Πηγάδια δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Η Κέρκυρα κατάφερε πάντως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 64′, όταν ο Επστάιν νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Ζίβκοβιτς και έκανε το 0-1. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο 78′ ο Μπαλάφας, όταν η κεφαλιά του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Αυτή η φάση ήταν καθοριστική, καθώς από εκείνο το σημείο και μετά η Ξάνθη αφυπνίστηκε. Βγήκε μαζικά στην επίθεση, πίεσε και τελικά κατάφερε στο 93′ να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, με την κεφαλιά του Κάστρο, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο περίπου 20 λεπτά νωρίτερα.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας, Κίκε (63′ Τριάδης), Μπρίτο (54′ Φασίδης), Ντουρίτσκοβιτς (71′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Σιόντης, Μπαλάφας, Επστάιν (85′ Μυτίδης), Ρόλε (89′ Γκράσι), Γεωργίου (73′ Αρτυματάς), Παμλίδης.