Μετά τον μεταγραφικό πυρετό στην προσπάθεια να εξασφαλιστούν έξτρα χρήματα για να κλείσουν τρύπες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πλέον είναι η ώρα των πληρωμών. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί σύντομα να κλείσει ανοιχτές υποθέσεις παικτών του που έχουν κάνει προσφυγές δίνοντας τις δόσεις που πρέπει για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Ομως χθες η μέρα κύλησε με διοικητικές ανακατατάξεις, καθότι ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και αν δεν φαίνεται συχνά στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, έχει ακόμα τον πρώτο λόγο. Με δική του απόφαση, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος και πλέον όλα τα φλέγοντα θέματα θα χειρίζεται μια τετραμελής επιτροπή.

Θα την αποτελούν ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σωπήλης, ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος και ο οικονομικός σύμβουλος Αλέκος Σφυρής, που αποτελεί ουσιαστικά το νέο πρόσωπο στις λήψεις αποφάσεων της πράσινης ΠΑΕ.

Από την πλευρά του πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όταν κλήθηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για μια πρώτη συζήτηση περί πρόωρης ανανέωσης συνεργασίας, ήταν κάθετος λέγοντας ότι αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να βγει η χρονιά και παρέπεμψε την εν λόγω συζήτηση στο απώτερο μέλλον.

Πάντως χρέη δεν υπάρχουν μόνο προς την πλευρά των παικτών, αλλά και πολλών άλλων, μεταξύ των οποίων είναι και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, κάτι που θύμισαν χθες στους υπευθύνους εκφράζοντας τα δικαιολογημένα παράπονά τους.