Το γκολ του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έδειξε το δρόμο προς τη νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Γκλάντμπαχ, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής στη Γερμανία. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-0 κι έβαλαν… φωτιά στην κατάταξη, καθώς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση (με ματς περισσότερο) και όπως είναι φυσικό, με την έως τώρα παρουσίας τους, θα διεκδικήσουν θέση σ το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ εμφάνισε τις γνωστές αδυναμίες μακριά από την έδρα της και γνώρισε μια ήττα που την άφησε στην έκτη θέση. Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ είχε πάντως την ευκαιρία να φύγει αλώβητη από την Commerzbank Arena, αλλά τη σπατάλησε ο Τόργκαν Αζάρ, αστοχώντας (δοκάρι) σε πέναλτι στο 78ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Λούκα Γιόβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΓΑΛΛΙΑ: Η Ντιζόν σταθεροποίησε τη θέση της στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης μετά τη νίκη επί της Ρεν με 2-1 στο «Gaston Gerard», στη συνάντηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, μόνο που τη δεύτερη κατόρθωσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους και ανταμείφθηκαν γι΄ αυτό ανεβαίνοντας στη 10η θέση, ενώ η Ρεν παρέμεινε όγδοη.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ισόπαλο 1-1 έληξε το βασκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Έιμπαρ, στο «Σαν Μαμές». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντούριθ (50′) αλλά δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα, καθώς ο Κίκε έφερε το παιχνίδι στα ίσα(73′) , στον εναρκτήριο αγώνα της 21ης ημέρας στην Ισπανία.