Ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στη Λήμνο. Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και για ώρες έβρεχε αδιάκοπα, αρχικά στο δυτικό και νότιο τμήμα του νησιού, στη Μύρινα, το Πλατύ, το Θάνος και τον Κοντιά. Στη συνέχεια, ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα του νησιού, στην περιοχή της Ατσικής και του Μούδρου.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφηκαν στη Μύρινα, στην περιοχή των ΚΤΕΛ, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε 60 κλήσεις και πραγματοποίησε 21 αντλήσεις υδάτων και 27 μεταφορές ατόμων από κατοικίες, καταστήματα και αυτοκίνητασε ασφαλή σημεία.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια και υπόγεια πλημμύρισαν, χείμαρροι υπερχείλισαν, ενώ μικροκατολισθήσεις έχουν καταγραφεί στον περιφερειακό δρόμο της Μύρινας.

Επίσης, για 20 περίπου λεπτά υπήρξε διακοπή ρεύματος σε όλο το νησί. Το πλοίο «Εξπρές Πήγασος» που έφτασε στο νησί την ώρα της καταιγίδας αναγκάστηκε να δέσει στο παλιό λιμάνι.

Στη Σιθωνία Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα στις περιοχές Νικήτη, Μαρμαράς, Τορώνη και Πόρτο Κουφό, η Πυροσβεστική δέχθηκε 60 κλήσεις, ενώ πραγματοποίησε 50 αντλήσεις και εννέα μεταφορές ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα σε ασφαλή σημεία.

Και στον Νομό Ξάνθης η Πυροσβεστική δέχθηκε 15 κλήσεις, ενώ πραγματοποίησε 12 κοπές δέντρων και μία απομάκρυνση αντικειμένου.

Στη Σαμοθράκη, στο βόρειο τμήμα του νησιού, δέχθηκε 40 κλήσεις, ενώ πραγματοποίησε τέσσερις αντλήσεις και ισάριθμες κοπές δέντρων, ενώ μετέφερε δύο άτομα σε ασφαλές σημείο.

Στη Λάρισα, σταΑμπελάκια του δήμου Τεμπών,ζημιές σε σταθμευμένα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου αυτοκίνητα προκάλεσε τα ξημερώματα η πτώση βράχων. Στο σημείο όπου έγινε η κατολίσθηση το έδαφος ήταν σαθρό, λόγω και των βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν.