Ο Βλάνταν Ιβιτς πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την Πέμπτη στο Αρτέμιο Φράνκι έχει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Φιορεντίνα.

«Είχαμε παραπάνω μέρες διακοπή από αυτό που περιμέναμε. Ήθελα να έχουμε ένα επίσημο παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, μιας και ένα φιλικό παιχνίδι ποτέ δεν είναι το ίδιο. Όπως είπε και ο Κρέσπο θα είμαστε πιο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους μας και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας δοθούν. ΗΦιορεντίνα θα παίξει μέσα την έδρα της και έρχεται μάλιστα μετά από καλές εμφανίσεις και καλές νίκες. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη της ομάδας», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ιταλική ομάδα: «Έχει πολλούς και καλούς παίκτες που με την ποιότητα τους μπορεί να σε απειλήσει κάθε στιγμή. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στον παιχνίδι να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και μέσα στον αγώνα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι που τα πήγαμε αρκετά καλά κατά την άποψή μου. Η ψυχολογία των παικτών είναι σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα, ώστε να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα παιχνίδια του προηγούμενου διαστήματος. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω σε αυτούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι», σημείωσε.

Τέλος, ο Βλάνταν Ιβιτς διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Στέφανου Αθανασιάδη: «Είναι παίκτης της ομάδας, είναι ο αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει», υποστήριξε.