Νέα μοντέλα, καινοτόμες τεχνολογίες και όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της Αυτοκίνησης θα φιλοξενηθούν στην μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας. (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το ενδιαφέρον για την Έκθεση Αυτοκινήτου (ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016), είναι το γεγονός ότι θα έχει προηγηθεί η Διεθνούς Κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016) όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανακοινώσει παγκόσμιες πρεμιέρες καινούριων μοντέλων στην Πόλη του Φωτός.

Οι αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προγραμματίζουν τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016».

Αναμένεται, να συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, θα υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και συντήρησή τους.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην περσινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα μοντέλα στα προγραμματισμένα test drive. Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και θα δώσει ξεχωριστή λάμψη και την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων. Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο Ημερίδα με θεματολογία που σύντομα θα ανακοινωθεί και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από