Στην Ιταλία, σε πέντε παιχνίδια της Serie A στα οποία αγωνίστηκε η Φροζινόνε θεωρείται πως έγινε προσυνεννόηση των αποτελεσμάτων τους. Στην Αλβανία η μόνιμα τα έξι τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Σκεντερμπέου ερευνάται από την UEFA και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί για εξηγήσεις όσον αφορά αποτελέσματα αγώνων της εντός κι εκτός των τειχών.

Συμφώνησε ο Μουρίνιο, αλλά

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμφωνία ωστόσο θα ανακοινωθεί αφού προηγουμένως λυθεί το πρόβλημα με τα δικαιώματα της εικόνας του Πορτογάλου τα οποία συνεχίζουν να ανήκουν στην πρώην ομάδα του, Τσέλσι. Εντονη είναι επίσης η φημολογία πως σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Επικίνδυνα. Τα 15 από τα 36 παιχνίδια των ομίλων του Euro 2016 έχουν χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας. Ανάμεσά τους είναι οι αναμετρήσεις Γερμανία – Ουκρανία, Γερμανία – Πολωνία, Αγγλία – Ρωσία και Αγγλία – Ουαλία.

Ο Τσάκα. Ο ελβετός διεθνής Γκρανίτ Τσάκα είναι το πρώτο φετινό απόκτημα της Αρσεναλ. Ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο παρακολουθεί στενά τους τελευταίους μήνες ο Αρσέν Βενγκέρ, στοίχισε στους Κανονιέρηδες 40 εκατ. ευρώ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα αμείβεται με 130.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στημένος. Στη Γερμανία ξεκίνησε η δίκη του 44χρονου αξιωματικού της αστυνομίας ο οποίος από το 2011 μέχρι το 2013 είτε δεν ερεύνησε υποθέσεις που αφορούσαν γηπεδική βία είτε τις ερεύνησε πλημμελώς με αποτέλεσμα να μην οδηγηθούν ποτέ στη Δικαιοσύνη. Πρόκειται συνολικά για 96 περιπτώσεις και ήδη στη Γερμανία τον αποκαλούν «η χαρά του χούλιγκαν».