Επιτέλους, τελικός. Αυτό είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό μετά τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ για αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Σίλβα εδώ και πολλές μέρες προσπαθεί να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες του ενόψει της τελευταίας μεγάλης πρόκλησης της ομάδας του και ήδη κάνει τα πρώτα πλάνα του.

Βασικά παρακολουθεί και την πορεία των παικτών του στις προπονήσεις και επιχειρεί να τους έχει σε εγρήγορση. Το τελευταίο ευχάριστο νέο για τον πορτογάλο τεχνικό ήταν ότι προπονείται πλέον κανονικά ο Αλμπέρτο Μποτία, με τον ισπανό κεντρικό αμυντικό να μην νιώθει ενοχλήσεις και να δηλώνει έτοιμος ακόμα και για το αρχικό σχήμα (σε μια τέτοια επιλογή του Σίλβα, στον πάγκο θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σιόβας).

Βέβαια θυμίζουμε ότι ο Ισπανός είχε κάνει και την γκάφα να ανατρέψει σε αντεπίθεση τον Χρήστο Αραβίδη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να μείνει η ομάδα του με δέκα παίκτες (και αργότερα με εννέα στο χέρι-πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς).