Μολονότι η ανακαίνιση του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε ήδη να αποκομίζει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος κατά τη χθεσινή παρουσίαση του πρότζεκτ ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Τριφυλλιού, έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ από οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν κλείσει θέση σε μια από τις 14 σουίτες που θα τοποθετηθούν στην κεντρική θύρα από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η πρώτη φάση των εργασιών θα αρχίσει αμέσως μετά το πέρας των πλέι οφ και θα περιλαμβάνει, εκτός των σουιτών μια νέα εξέδρα επί της οδού Τσόχα που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 9-10-11, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 8 και 12 αλλά και ριζικό λίφτινγκ στους εσωτερικούς χώρους και στο εξωτερικό με την τοποθέτηση πλέγματος περιμετρικά του γηπέδου.

Με σύνθημα «έλα να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο» οι Πράσινοι καλούν τους φίλους της ομάδας να γίνουν χορηγοί του γηπέδου εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας (σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 140 και 3.000 ευρώ) αλλά και δυνατότητα ονοματοθεσίας, με το ονοματεπώνυμο του κατόχου να αναγράφεται στο καρεκλάκι!

Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής υπολογίζεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 7 προέρχονται από εγκεκριμένο κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής.