Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα αρχίσουν από αύριο να τρέχουν και πάλι για την ΑΕΚ καθώς θα δοκιμαστεί στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ωστόσο στην Ενωση αντιλαμβάνονται ότι έχουν ήδη αργήσει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Γι’ αυτό και χθες άρχισε η συζήτηση για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον αρχισκάουτ Αλεξ ντε Μπαρτόλο και τον τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να ενημερώνουν τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς για τις επαφές που είχαν, αλλά και να κάνουν σε αυτόν τις εισηγήσεις τους. Σε πρώτη φάση, ο πρώην παίκτης της Ενωσης την περίοδο 2007-08 Μάρτιν Ροδόλφο Αρουαμπαρένα παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος. Εκείνος που μίλησε μαζί του ήταν ο Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος τον επισκέφτηκε στην Αργεντινή και επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας σχηματίσει εξαιρετική εικόνα για τον Βάσκο (προσωνυμία που απέκτησε ο Αργεντινός κατά το πολυετές πέρασμά του από την ισπανική Βιγιαρεάλ). Συνάντησε επίσης τον πρώην τεχνικό της Λανούς Ντιέγο Κόκα, έναν προπονητή με πολύ δυνατό όνομα στη Λατινική Αμερική, σαφώς υψηλότερο κασέ από τον Αρουαμπαρένα και αρκετές ομάδες από την Ευρώπη να φλερτάρουν μαζί του. Η περίπτωσή του συνοδευόταν εξαρχής από μεγάλες δυσκολίες και γρήγορα εγκαταλείφθηκε.

Οσον αφορά τους υποψήφιους για τον κιτρινόμαυρο πάγκο τεχνικούς με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο Μιλοβάνοβιτς, πρόκειται για δύο πρόσωπα με εξαιρετικές συστάσεις, για τους οποίους επίσης όμως απαιτείται οικονομική υπέρβαση. Ο ισπανός προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ Πάκο Χέμεθ, ο οποίος αυτές τις ημέρες δίνει με τη νυν ομάδα του μάχη για την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πολιορκείται από αρκετούς συλλόγους της πατρίδας του αλλά και εκτός των συνόρων (ευρωπαϊκές) ομάδες. Ο Γάλλος Φιλίπ Μοντανιέ, μετά το πέρασμά του από τη Ρεν, αρέσει ιδιαίτερα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο έχει αλμυρό κασέ, ενώ ήδη βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης με την Εσπανιόλ.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, οριστικοποιήθηκε χθες η απουσία του Πέτρου Μάνταλου από τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από διάταση στους οπίσθιους μηριαίους και παραμένει άγνωστο αν θα απουσιάσει και από άλλα ματς της διοργάνωσης καθώς η περίπτωσή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.