To plug – in μοντέλο της Mitsubishi, το Outlander PHEV της Mitsubishi Motors – που παραμένει μπεστ σέλερ στην κατηγορία του και την Ευρωπαϊκή αγορά – έχει ξεπεράσει το ορόσημο των 50.000 μονάδων στην Ευρώπη.

Το τεχνολογικά προηγμένο Outlander PHEV αναδείχθηκε Outlander πρώτο στην κατηγορία των plug-in υβριδικών σε πολλές αγορές- μεταξύ των οποίων και εκείνες με ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Γερμανία.

Το όχημα βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της προσοχής μέσω διαφόρων διασημοτήτων, όπως π.χ. στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο Δήμαρχος του Λονδίνου αποκάλυψε το Νέο Outlander PHEV (MY16) στο Τόκιο τον Οκτώβριο, προάγοντας επίσης μία νέα και πιο προηγμένη φιλοσοφία τοπικών μετακινήσεων.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί πλήρως ανανεωμένο στα μέσα του 2016, ένα ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητου, που προετοιμάζει το δρόμο για την επόμενη γενιά οχημάτων της Mitsubishi Motors με τη μορφή πλήρως ηλεκτρικών συστημάτων ή plug-in υβριδικών, παράλληλα με τους καινοτόμους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.