Η Suzuki αναβαθμίζει το νέο Baleno, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε εξοπλισμό. Επίσης, το νέο μοντέλο, όπως ανακοίνωσε η φίρμα θα προσφέρεται με δύο νέους κινητήρες. Τον 1.2 Dualjet ισχύος 90 ίππων και τον turbo downsized 1.0 Boosterjet με απόδοση 110 ίππων και 170 Nm ροπής . Ο 1.2 Dualjet συνδυάζεται είτε με το 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα κιβώτιο CVT και ο 1.0 Boosterjet με 5τάχυτο μηχανικό ή 6τάχυτο αυτόματο.

Επιπλέον, ο 1.2 Dualjet συνδυάζεται με ένα μερικώς υβριδικό σύστημα SHVS το οποίο χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια (ISG - Integrated Starter Generator) για την υποβοήθηση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Το νέο μοντέλο έχει μήκος 3.99 μέτρα, ενώ η νέα πλατφόρμα του, έχει αυξημένη ακαμψία κατά 10% και μειωμένο βάρος κατά 15%, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Στα ελαστικά, η εταιρεία φρόντισε να το εξοπλίσει με πέλμα που θα προσφέρει μειωμένη τριβή κύλισης, που ανάγουν την οικονομία καυσίμου.

Η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και ελικοειδή ελατήρα και έναν ημιάκαμπτο άξονα με ελικοειδή ελατήρια πίσω. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2016. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από