Η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο νέο Opel Insignia. Πρόκειται για υπηρεσίες προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης με το σύστημα infotainment Navi 900 IntelliLink που δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των smartphone στο νέο Opel Insignia.

Συγκεκριμένα, η τελευταία γενιά του συστήματος Navi 900 IntelliLink προσφέρει εξαιρετική και εξατομικευμένη ψυχαγωγία. Το σύστημα, συμβατό με Apple iPhone 5 (ή ανώτερη έκδοση) φέρνει τον εξατομικευμένο κόσμο των smartphone στο εσωτερικό του Insignia. Εδώ, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χάρτες και ειδησεογραφικές υπηρεσίες Apple CarPlay μόλις συνδεθούν. Επιπλέον, πρόσθετες εφαρμογές μπορούν να ελέγχονται μέσω φωνητικών εντολών στο σύστημα Siri eyes ή μιας οθόνης αφής 8-ιντσών στην κεντρική κονσόλα.

Επίσης, η τελευταία γενιά Navi 900 IntelliLink προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να εξατομικεύουν την αρχική σελίδα και να ορίζουν τα αγαπημένα τους. Διατίθενται 60 χώροι μνήμης για αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, επαφές, διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, ερμηνευτές ή playlists κ.α.

Τέλος, μέσω της υπηρεσίας Opel OnStar – που είναι στάνταρ από την έκδοση Edition και πάνω – μετατρέπει τη ναυαρχίδα της Opel σε ένα ισχυρό, κινητό Wi-Fi Hotspot. Πιο απλά, μια ειδική εξωτερική κεραία μεγιστοποιεί τη συνδεσιμότητα και προσφέρει μία σταθερή διαδικτυακή σύνδεση για μέχρι επτά συσκευές. Η υπηρεσία Opel OnStar δίνει τη δυνατότητα για αυτόματη απόκριση σε περίπτωση σύγκρουσης μέχρι Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος!