Συνεχίζοντας να σπάει όλα τα αρνητικά της ρεκόρ στη SerieA, η Γιουβέντους υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα στην ιστορία της από τη Σασουόλο με 1-0 μένοντας 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρόμα και μόλις 6 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από τότε που καθιερώθηκε η βαθμολογία 3-1-0 (1994-95) είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους έχει τόσο λίγους βαθμούς ύστερα από δέκα αγωνιστικές (12).

Οι Μπιανκονέρι αγωνίστηκαν για 50 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιελίνι.

Ασταμάτητη η Ρόμα επικράτησε και της Ουντινέζε με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τις Ιντερ (νίκησε 1-0 την Μπολόνια που αντικατέστησε τον προπονητή της Ντέλιο Ρόσι με τον Ντοναντόνι), Νάπολι (2-0 την Παλέρμο) και Φιορεντίνα (2-0 τη Βερόνα).

Αυτογκόλ πέτυχε ο Ταχτσίδης στο 89′ αλλά η ομάδα του Τζένοα γλίτωσε την ήττα από την Τορίνο (3-3) χάρη στον Λαξάλτ στις καθυστερήσεις.

Στα άλλα ματς: Μίλαν-Κιέβο 1-0, Αταλάντα-Λάτσιο 2-1, Φροζινόνε-Κάρπι 2-1.

Η βαθμολογία: Ρόμα 23, Νάπολι, Φιορεντίνα και Ιντερ 21.

n Μία άσημη ομάδα της Γ’ κατηγορίας, η Βιγιανοβένσε, ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπαρτσελόνα βάζοντας τέλος στο σερί 35 αγώνων των Μπλαουγκράνα (από το 2004) που σημείωναν γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Καμπ Νου.