Ο Πλατανιάς βρίσκει τα πατήματά του και το έδειξε και στο Αγρίνιο όπου πήρε μεγάλη νίκη (2-1) επί του Παναιτωλικού, σε μια έδρα που δεν αποτελεί πλέον φόβητρο για τους αντιπάλους (έχει ηττηθεί και από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο). Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις ο Κουλιμπαλί στο 82′ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενουμένους με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κυριακίδη, πολλοί φίλοι του Παναιτωλικού αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι.

Κορυφαίος των Κρητικών ο Μιλουτίνοβιτς, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 30′ (από σέντρα του Μπανανά) και έφτιαξε το δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι απλά ισοφάρισαν ενδιάμεσα (49′) με τον Κάπελ. Αυτό ήταν το ντέρμπι μεταξύ των δύο πιο έμπειρων Ελλήνων προπονητών στη σούπερλιγκα, καθώς έχουν πλέον κοουτσάρει συνολικά 842 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία (Στα 457 είναι ο Γιώργος Παράσχος των φιλοξενουμένων και στα 385 ο Γιάννης Μαντζουράκης!)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Ρουσκουγέδα (64′ Ουάρντα), Κουτρομάνος, Μάκος (85′ Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ (78′ Καμαρά), Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (79′ Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς (85′ Αποστολόπουλος), Γιακουμάκης (69′ Γκόμες), Ανγκούλο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ
Info

Παναιτωλικός 1

Πλατανιάς 2