«Εκτός έδρας καλά τα πάμε, αλλά είναι ώρα να φτιάξουμε λίγο και τα αποτελέσματα στην έδρα μας».

Ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης δεν έκρυψε τη χαρά του βλέποντας την ομάδα του να φεύγει με μεγάλο τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη (1-0 τον Πανιώνιο με γκολ του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με εξ επαφής πλασέ) αλλά μάλλον θα σκέφτεται να ζητήσει να δίνουν όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της η ομάδα της Ημαθίας είναι αήττητη, έχοντας τρεις νίκες (2-0 τον Πανθρακικό, 1-0 την Καλλονή και 1-0 τον Πανιώνιο) και μία ισοπαλία (1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό) ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ!

Αντίθετα, στην έδρα της σε άλλα τέσσερα παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, στην πρεμιέρα με τα Γιάννινα (1-1), ενώ έχει χάσει τρεις φορές από ΠΑΟΚ (3-0), ΑΕΚ (2-1) και Ατρόμητο (1-0). Είναι αλήθεια βέβαια ότι είχε δύσκολα παιχνίδια στην έδρα της έως τώρα, στην οποία μάλιστα φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο (8/8 νίκες) Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος, που ήταν τρίτος στη βαθμολογία, έχει χάσει τρεις βαθμούς στο γήπεδό του στις καθυστερήσεις (τον είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και ο Πανθρακικός).

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και αν μια ομάδα είχε κάνει και κάποιες ευκαιρίες ήμασταν εμείς. Η Βέροια στάθηκε τυχερή να σκοράρει στη μοναδική της ευκαιρία και να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν για 0-0» τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται (όπως και η Βέροια) από τον κακό αγωνιστικό χώρο.Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Λόπες σταμάτησε τον Μπουμάλ στο 65′ στην καλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου ενώ το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου της Βέροιας Αλέξανδρου Βεργώνη (ρήξη αχιλλείου).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας (79′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος (67′ Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ.

Βέροια: Λόπες, Αραγονές, Γιαννούλης, Μπαγκουρά, Ετζενγκέλε, Ιμπραήμ, Βερώνης (45′ Βεργώνης), Νέτο (87′ Μαγέφσκι), Αμπντούν (57′ Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα.