Με γκολ του Λε Ταλέκ στην πρώτη φάση του β’ μέρους, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει νικητής από τη Βέροια (1-0), η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει (20 τελικές).

Από την άλλη οι Περιστεριώτες που είχαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο (δοκάρι στο 29′ με τον Μπρίτο), εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της αντίπαλης άμυνας και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Η παράδοση που θέλει τη Βέροια να μην έχει ούτε μία νίκη επί του Ατρόμητου εντός κι εκτός έδρας συνεχίστηκε. Σε ματς που οι φιλοξενούμενοι και ο Μιχάλης Γρηγορίου, έπαιζαν «με την πλάτη στον τοίχο», πήραν μία τεράστια νίκη εν όψει της συνέχειας που θα τους βοηθήσει περισσότερο ίσως στον τομέα της ψυχολογίας.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Γιαννούλης, Βεργώνης, Ιμπραΐμ, Αμπντούν, Μερεμπασβίλι (65΄ Γιουσούφ), Μαγέφσκι (55΄ Κόλα), Καϊκούτ (55΄ Ναζλίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Μπρίτο (63΄ Μπ.Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Γοδόι, Κιβρακίδης (66΄ Ούμπιδες), Μπίτολο (83΄ Κούρος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία.