Η Λάρισα ξεκίνησε φορτσάτη το πρωτάθλημα της Football League. Μετά το 3-0 επί της Λαμίας στην πρεμιέρα ήρθε και το 3-1 επί του Πανελευσινιακού στη 2η αγωνιστική. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (13′ και 57′). Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος επιθετικός είχε σκοράρει δύο φορές και στην πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65′ με τον Μπλάνκο, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς υποστήριξε πως η ομάδα μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα και υπενθύμισε πως έχουν ακόμα πολλούς αγώνες σε μια δύσκολη κατηγορία. Ο Εργοτέλης ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο Παγκρήτιο από τα Χανιά, αλλά χθες «έκλεψε» στο γήπεδο Αχαρνών το ματς με τον Αχαρναϊκό (2-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ομπράντοβιτς (3′), αλλά ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη με γκολ των Μάνου (89′) και Ινιατς (90+1)!

Η Ζάκυνθος με γκολ του Κρολ (54′) νίκησε 1-0 στην έδρα της τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε η Καλλιθέα της Αναγέννησης Καρδίτσας (Αρνανέλης 24′).

Τα Τρίκαλα επικράτησαν στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα με 2-1, ενώ με τον Γιώργο Βαζάκα για πρώτη φορά στον πάγκο (αντικατέστησε τον Σούλη Παπαδόπουλο) η Λαμία νίκησε 1-0 τον Παναιγιάλειο (Πίντο 74′).

Σήμερα τα Χανιά θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα (18.00, ΟΤΕ3), ενώ αναβλήθηκαν οι συναντήσεις Κισσαμικού – Πανσερραϊκού και Παναχαϊκής – Κέρκυρας.