Συνεχίζεται σήμερα με εντατικούς ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων εννιά μόλις μέρες πριν στηθούν οι πρόωρες κάλπες.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κομοτηνή και την Καβάλα. Στις 19:30 θα δώσει ομιλία στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης της Καβάλας.

Από τη μεριά του, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ξεκινάει την τριήμερη επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Στις 16:00 σήμερα θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της περιφέρειας και μια ώρα αργότερα θα συναντήσει τον Γ. Μπουτάρη στο δημαρχείο. Κατόπιν, θα μεταβεί στην Α’ Σερρών.

Στις 12:00 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Νίκου Ιγγλέση «Η επανάσταση του Grexit – Το σχέδιο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 15:00 έχοντας νωρίτερα συναντήσεις με μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και με τον Γ. Μπουτάρη.

Στη Λάρισα θα μιλήσουν τόσο ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας όσο και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Ειδικότερα, ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 21:30 στο πλαίσιο του 41ου φεστιβάλ της ΚΝΕ ενώ η κα Γεννηματά στις 20:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο.