Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, αλλά τώρα αρχίζουν οι «καθυστερήσεις», καθώς μέχρι και το απόγευμα της επόμενης Παρασκευής (11/9, 15.00) οι ομάδες έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος.

Υπάρχουν άλλωστε ομάδες που έχουν ακόμα εκκρεμότητες στο ρόστερ και θέλουν να το συμπληρώσουν. Πρώτος και καλύτερος είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που ουσιαστικά δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τον Χερόνιμο Μπαράλες. Οπως έχουν πει από τον Αστέρα θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Στη συνέχεια είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος αναζητεί έναν παίκτη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Πάπε Εμπο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων 4-6 μήνες.

Η Καλλονή αναμένεται επίσης να κινηθεί στην ελεύθερη αγορά, καθώς θα ήθελε έναν αξιόπιστο φορ περιοχής, αλλά και έναν επιτελικό μέσο. Την ελεύθερη αγορά παρακολουθούν και στη Βέροια, αλλά αν θα γίνει κάποια κίνηση θα αποφασιστεί μετά τη συζήτηση που θα έχει ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης με τον Ζήση Βρύζα.

Οι προπονητές, πάντως, θα εκμεταλλευθούν τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να ενσωματώσουν παίκτες που ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό θα κάνει η Ξάνθη με τον Ισπανό Νιέτο, ο Λεβαδειακός με τον βόσνιο αμυντικό Γιάχιτς και ο Πλατανιάς με τον αργεντινό μέσο Μουνάφο.