Η Τζένιφερ Ανιστον μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα στην ερωτική της ζωή, όμως όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον σημερινό της αρραβωνιαστικό Τζάστιν Θερού.

Παρόλο που η ηθοποιός στις συνεντεύξεις της δήλωνε ότι ζει μια περίοδο ευτυχισμένη, είχε κρατήσει τις περισσότερες λεπτομέρειες της σχέσης τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της πάντως ήταν πιο ανοιχτή σχετικά με την προσωπική της ζωή από ό, τι ποτέ πριν.

Μιλώντας με ειλικρίνεια για το ειδύλλιο τους, για πρώτη φορά στο αμερικάνικο People ξεκίνησε τη συζήτηση συνοψίζοντας για το πώς ακριβώς άνθησε η σχέση τους τα τελευταία χρόνια.

Αποκάλυψε ότι ο 43χρονος συγγραφέας, ηθοποιός και παραγωγός ταινιών είναι ό,τι καλύτερο της συνέβη σ’ αυτή τη δεκαετία κι ό,τι συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2008 στη Χαβάη, για να συζητήσουν για την κωμωδία Tropic Thunder.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον επικείμενο γάμο τους, χωρίς να αποκαλύψει την ημερομηνία, και έδωσε κάποια τιπς που θα περιλαμβάνει εκείνη η ημέρα.

Η Τζένιφερ αναφέρθηκε στην εμμονή του Τζάστιν για τα κοσμήματα λέγοντας: «Φοράει μια αλυσίδα. Έχει ένα χρυσό ογκώδες δαχτυλίδι, και όταν παντρευτούμε θέλει να το φοράει».