Σε μία εξαιρετική χρονιά ατομικά, ο Μπεν έβαλε την υπογραφή του στο σημαντικότερο βήμα της Βέροιας για την παραμονή στην κατηγορία. Ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ για άλλο ένα, στο επιβλητικό 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Η Βέροια θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου, όταν διεκδικούσε ακόμα και θέση στα πλέι οφ. «Απλά, επιβεβαίωσε τη δυναμική που είχε δείξει στον πρώτο γύρο. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Η χαλάρωση και ο εφησυχασμός μάς οδήγησαν σε αυτό το σημείο» σχολίασε ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Μπεν και Ντουμίτρου δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Αστέρα. Ο Ντουμίτρου άνοιξε το σκορ (12′), ενώ από το 33′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ανέτρεψε τον Μπεν. Ο επιθετικός της Βέροιας εκτέλεσε το πέναλτι για το 2-0, έδωσε την ασίστ στον Καμπαγέρο για το 3-0 (57′) και σκόραρε πάλι (65′) για το τελικό 4-0.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τη χειρότερη φετινή στιγμή του Αστέρα μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή στο Κύπελλο. Παράλληλα, ζήτησε ανασύνταξη ενόψει των επόμενων αγώνων, καθώς δεν έχει κριθεί τίποτα σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ.

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83′ Μπατιόν), Ντουμίτρου (79′ Κάμπορα), Γεωργιάδης (46′ Καμπαγέρο), Καλτσάς, Μπεν.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34′ Κοσίτσκι), Ρόλε (75′ Τσοκάνης), Γιαννιώτας, Μάσα, Πάρα (58′ Μπαντιμπανγκά).