Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε. Ο μαχητικός Πανθρακικός πήρε την ισοπαλία (2-2) βρίσκοντας τρόπο να ισοφαρίζει κάθε φορά που οι γηπεδούχοι περνούσαν μπροστά στο σκορ. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα η χθεσινή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία και συνολικά έχει εννέα, όσες δηλαδή και ο Πανθρακικός!

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο, έπρεπε να νικήσουμε, καθώς μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ» είπε ο σκόρερ του ΠΑΣ Μιχάλης Μανιάς (10′ και 57′) «Δουλεύουμε πολύ στην άμυνα, αλλά δεχόμαστε γκολ σε φάσεις της στιγμής».

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στα δύο γκολ του Μανιά, με τον Τσουμάνη να πασάρει και τους Χασομέρη (49′), Κάσες (84′) να σκοράρουν.

«Είναι σημαντικός ο βαθμός και τον αφιερώνουμε στον αρχηγό μας Αντώνη Λαδάκη που χάνει τη σεζόν. Πιστεύαμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω πως θα πάρουμε κι άλλους πόντους στη συνέχεια» είπε ο Νίκος Τσουμάνης.

«Υπάρχει άγχος και πίεση για βαθμούς. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Η έδρα του ΠΑΣ είναι δύσκολη λόγω των βροχών και του γηπέδου. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε βαθμό, καθώς αν είσαι πίσω στο σκορ κινδυνεύεις να δεχτείς περισσότερα» είπε ο προπονητής του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα.

«Οι παίκτες έκαναν σπουδαία προσπάθεια, αλλά δεν μας ήθελε το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια στον ίδιο ρυθμό. Ημασταν προσεκτικοί, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά» σημείωσε ο Γιάννης Πετράκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ναδάλες, Τσάβες (68′ Γιάκος), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα (71′ Σκόνδρας), Ιλιτς (81′ Κοροβέσης), Μανιάς.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Εμπόου, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου, Ντιγκινί (68′ Ζδράβος), Χασομέρης, Ιγκόρ (68′ Κάσες), Τζάνης (86′ Λίτσκας).