Το δίδυμο των οδηγών της για το 2015 ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΜακΛάρεν. Αυτοί θα είναι ο Ισπανός δύο φορές (2005, 2006) παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, και ο βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, Τζένσον Μπάτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο επιστρέφει στο δυναμικό της ΜακΛάρεν, για λογαριασμό της οποίας «έτρεχε» το 2007, ενώ την τελευταία πενταετία οδηγούσε το μονοθέσιο της Φεράρι.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος Μπάτον, ο οποίος «τρέχει» στη ΜακΛάρεν από το 2010, ήταν η επιλογή των διοικούντων την ομάδα, οι οποίοι είχαν να επιλέξουν για τη θέση του δεύτερου οδηγού ενόψει της νέας σεζόν στη Formula 1 ανάμεσα στον Βρετανό και τον Δανό Κέβιν Μάγκνουσεν που συγκροτούσαν το περυσινό δίδυμο οδηγών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΜακΛάρεν, η οποία φέρει τον τίτλο «Η ΜακΛάρεν-Χόντα προετοιμάζεται για το 2015: θέτοντας τις βάσεις για μελλοντική κυριαρχία», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΜακΛάρεν-Χόντα ανακοινώνει με χαρά το νέο δίδυμο οδηγών της για το 2015, τους Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον. Ο Κέβιν Μάγκνουσεν θα παραμείνει ένα σημαντικό μέρος της ομάδας, ως οδηγός δοκιμών και αναπληρωματικός οδηγός».